Anugerah Terindah

Halaman

22 April 2017

Kain Untuk Raya Dah Sampai



Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai...Berapa hari tab kesayangan MD tiba-tiba tak dapat nak on tak tau apa penyebabnya jadi MD biar saja terampai di atas meja...tapi tangan ni gatal nak picit-picit dan tiba-tiba dapat pulak dia ter on....gembiranya hati ini terus lah MD snap gambar....hihi..





Ini gambar kemarin MD snap....kain yang MD order untuk di pakai di hari raya dah sampai tinggal nak hantar ke rumah blogger Asha Lya....hihi....Kalau korang yang belum ada kain baju untuk raya ni jangan lupa terjah Fb Zamroh Daud...kat situ banyak kain yang cantik-cantik untuk korang pilih...Sebenarnya untuk emerald green ni MD nak pakai di raya ke-2 nanti sebab raya pertama MD dan en.hubby nak warna yang lembut jadi kami pilih warna biru lembut...



Kain ni MD nak buat dress sebab corak bunga-bunga dia leh letak kat bahagia bawah baju dan kalau dapat nak juga letak corak bunga-bunga kat hujung tangan baju mesti lawa kan.. Tak sabar rasanya nak hantar kain kita ni dekat blogger Asha Lya....hihi











19 April 2017

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my



Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.

Copy dan klik banner untuk penyertaan
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya.




Dior Miniature Perfume Mini Set mengandungi:
5 ml EDT Dolce Vita, 
5 ml EDP Miss Dior, 
5 ml EDT J'adore,
 5 ml EDT Midnight Poison,
 5 ml EDT Dior Addict
Ada 5 jenis Dior Miniature Perfume untuk dimenangi dan hanya 5 pemenang yang akan dipilih. Jemput semua blogger untuk memeriahkan giveaway ini.




Wordless Wednesday#38 - Casing Hello Kitty




Salam dan hai sahabat blogger dan pembaca yang MD sayangi dan hargai....selamat pagi untuk semua....




Casing hp untuk adik....




15 April 2017

Cerita Kemarin Fotoshoot Lah...




Salam semua sahabat blogger dan pengunjung yang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah ni....14hb iaitu kemarin tempat MD berkerja cuti umum MD dan adik ambil kesempatan pergi ke pekan sdco Bukit Garam Kinabatangan pergi bukan untuk beli barang pun saja-saja jalan untuk pergi berfotoshoot....hihi











Lokasi : Taman Bukit Garam Kinabatangan






Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign