Anugerah Terindah

Halaman

5 Mac 2017

Hidangan Kuih-muih




Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia blog Anugerah Terindah ini....Hujung minggu ni tak ke mana-mana duduk kat rumah jer sambil buat aktiviti rumah.....




Hari sabtu kemarin MD dan staff lain di jemput ke rumah salah seorang pekerja yang mengadakan kenduri doa selamat...Kenduri doa selamat ni menghidangkan bermacam-macam hidanga kuih-muih..





Terima kasih kepada tuan rumah atas hidangan kuih-muih yang sedap dan manis²....hihi....









27 Februari 2017

Di Majlis Persandingan





Salam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah ini....Maaf di pinta andai MD tak dapat berkunjung ke blog sahabat semua...InsyAllah dan masa dan kesempatan waktu yang mengizinkan MD pasti berkunjung ke blog sahabat semua.. 










Banyak yang MD nak update kat dalam blog Anugerah Terindah ini tapi masa dan waktu kadang betul² tak mengizinkan lebih lagi bila line ternet yang begitu slow membuatkan MD terpaksa hentikan niat nak update blog....Cerita sepanjang minggu lalu MD update untuk tatapan sahabat blog dan pengunjung setia blog Anugerah Terindah...Majlis persandingan kat tempat MD pada 24/2/2017 bertemakan warna peach dan grey.Baju tema malam tu MD dan kawan² tempah jahit dengan blogger Asha Lya.









3 Januari 2017

1ST GIVEAWAY BY BAJETCIPUTSELEREBESAR






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia yang sentiasa sudi bertandang dekat blog Anugerah Terindah ini...terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua...Baru berkesempatan nak update blog petang ni sebab sedari pagi tadi sibuknya bukan main sebab awal bulan kan...Setiap akhir bulan dan setiap awal bulan pasti kami sibuk nak kira gaji para pekerja.





(KLIK SINI) kalau korang nak join.....




Awal bulan januari di tahun 2017 MD join first giveaway dari blogger Ana Suhana yang berlangsung dari 25hb Disember 2106 sehingga 31hb Januari 2017. Jom ramai² join first giveaway dari blogger Ana Suhana.












Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign