Anugerah Terindah: Ole-Ole Dari Indonesia

Halaman

29 Disember 2013

Ole-Ole Dari Indonesia

 
 
 
 
 
 
 
 
Sarung Bali
 
 
 
Hai semua sahabat blogger yang Diana sayangi...tengok tak gambar kat atas tu...alah yang gambar Angry Birds tu...tu adalah ole-ole yang keluarga Diana bagi masa pulang bercuti dari Indonesia...Kain dia lembut dan sejuk bila di pakai...


K la sahabat blogger..hanya ni aje entri yang dapat Diana coretkan..InsyAllah esok Diana akan post lagi entri lain...harap sahabat sudi baca dan komen yer...






 
 

13 ulasan:

aisya berkata...

comel. hehe

Maszie Fatah berkata...

mcm cantikkkk je....

Mardiah Diana berkata...

@aisyamakasi dik...

Mardiah Diana berkata...

@Maszie FatahCantik sis...hehe..

TiranaAduka berkata...

cantiknya

Salam kenal dari tirana aduka

Mardiah Diana berkata...

@TiranaAdukaterima kasih...dan salam kenal jgk...

Arham Md Ali berkata...

Haritu ada jumpa budak kecik la kan, dan diorang suka sangan Angry Birds ni. Macam am membesar dengan Mario - rasanya Angry Birds ni la Mario untuk zaman sekarang ni.

Mardiah Diana berkata...

@Arham Md Ali Yer sis...kat mana-mana pun ada jer Angry Birds..

Karukord jagau berkata...

salam singgah bersama senyuman maneh :)

Affy Afiqah berkata...

comel sangat ni kak :)

Mardiah Diana berkata...

yer dik cantik..makasi yer...

Cik Yanie berkata...

comelnya angry bird tu haha

kang jum berkata...

dimana-mana angry bird memang rame ya :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign