Anugerah Terindah: Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

Halaman

21 September 2015

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies




Salam semuanya sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi....hari ni Diana nak join giveaway dari blogger Anies...syarat dia sangat senang jak...cuma follow blog penganjur dan paling penting karang cerita tentang pengalaman pertama anda bertudung.





Klik banner untuk join



Pengalaman Diana mula bertudung masa zaman sekolah lagi...Diana nak masuk asrama tetapi pelajar wajib memakai tudung bagi yang muslim...Diana zaman sekolah rendah memang tak pernah pun bertudung masuk sekolah menengah baru Diana memakai tudung sebab nak tinggal kat asrama...Pertama bertudung tu agak kekok lah tapi lama kelaman Diana suka dan manis pula bila bertudung...hihi...



Sejak dari sekolah menengah sampai sekarang Diana tetap memakai tudung dan Diana paling suka pakai tudung bawal sebab bila pakai tudung bawal Diana nampak macam budak sekolah menengah jak...hihi...selain tu Diana suka juga pakai shawl dan halfmoon...



Apa2 pun jenis tudung yang kita pakai...pakailah kerana nak menutup aurat dan kerana Allah...sebab aurat kita adalah amanah yang perlu kita jaga dan lindungi...








Diana pun sekarang tengah nak kumpul tudung bawal AJ ni...ni pun baru ada 3 helai jak AJ white label,AJ pink label dan AJ blue label...Kalau ada rezeki dapat menang giveaway tudung adijuma ni syukur Alhmadulillah...

12 ulasan:

Asha Lya berkata...

Moga murah rezki akak..

Dunia Zumal berkata...

Good luck Diana, moga dapat tambah koleksi AJ ^-^

cikcoklat a.k.a Haiza berkata...

suka aidijuma best pakai..

Mass Naim berkata...

good luck....

jom follow blog saya...

http://mass-naim.blogspot.com

Cik Yanie berkata...

goodluck sis.

Aisyah Az berkata...

good luck sis. aisyah az jejalan sini huhu

PeRdU cINta berkata...

moga rezeki memihak y..amin...doa..doa..

Siti Nurzafirah berkata...

Good luck Kak Diana..

nampak macam budak sekolah menengah ea.. heee...

awet muda lettew ~

Khir Khalid berkata...

Semoga berjayaq... aamiin.

Farrah MF berkata...

All the best. Moga ada rezeki Diana untuk GA ni :)

Khai♥Rin : anies berkata...

cantik yg kaler hitam bunga2 tu

Khai♥Rin : anies berkata...

GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

terima kasih sekali lagi.

salam ukhuwah,
anies

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign