Anugerah Terindah: Terjebak Juga Ni

Halaman

11 April 2017

Terjebak Juga Ni




Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang MD sayangi dan rindui....Lama nya baru dapat update blog Anugerah Terindah ni...dan singgah dan komen dekat blog sahabat pun tak sempat dah...blog pun dah berhabuk sbb jarang masuk ....hihi....Selalu noline kt FB jak itu pun cuma tekan LIKE dan kalau sempat terus komen sekali..



Tapi berapa hari buka FB ramai pulak sahabat FB kongsi tentang app yang tengah memular di FB...rata-rata kongsi hasil seni mereka...Gabungkan app PicsArt dan FocusNFilters untuk menghasilkan lukisan dan tulisan....MD pun terjebak juga dengan benda ni...ternampak tutorial yang di kongsikan blogger Izzati Suhaide kat FB teruslah MD melukis dan hasilnya seperti kat bawa ni....Terima kasih kat blogger Izzati Suhaide atas perkongsian ini..



Anugerah Terindah
Tuan Blog..Hihi

Adik Perempuan & Suami

Adik Lelaki & Ister
Anak Buah

Adik Bongsu



Dah nak penuh memori fon gara2 conteng-conteng ni...hihi...kalau nak tau macam mana nak edit gambar-gambar ni terjah jak blog Izzati Suhaide sebab dia ada tutorial edit mengedit gambar bertemakan pelangi ini...





11 ulasan:

hidayu ayumie berkata...

trend skg kan.. ayu blm lg terjebak gara2 memory fon xckup space

Seorang Syed berkata...

Wahhhhh, menarik! ramai betul yang duk edit macamni sekarang kan hehe. Rajin betul sampai nak penuh memori haha. btw saya singgah sini dan follow ya. jemput melawat blog saya jika berkelapangan. Salam kenalan :)

Mardiah Diana berkata...

Btl tu dik ayu...ni memori fon pun dah full sbb ni...hihi

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih sudi singgah follow blog Anugerah Terindah dan salam kenal juga...

InsyAllah...nnti MD singgah blog awak juga...

dear anies berkata...

ramai daaa 'terngau' dgn apps ni...

p/s apa khabar? sihat ka?

Mardiah Diana berkata...

Tu lah sampai MD pun terjebak sekali...hihi..

Alhamdulillh...sihat ni anies...terima kasih bertanya khabar anies...

Siti Rohaida Yusof berkata...

yeay...akak pun terjebak jugak ni

Siti Nurzafirah berkata...

Heee.. belum berkesempatan untuk terjebak..

cantik2 nya macam Kak D ~

Asha Lya berkata...

Trjebak juga cuma mls btl maw edit2 telampau sibuk ahha

Ana Fatihah berkata...

Saya sorang je ke yang tak terjebak dengan apps nih. Hehe :P

adianiez AIDA berkata...

aida terjebak juga few weeks ago.
aida byk buat quote.
utk share dgn frens kat grup wasap :)
kalau da masuk and mereka-reka, memang leka :) ha ha ha...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign